part search
Telephone +44 (0) 1342 330 495
Email sales@rhopointsourcing.com
Monday to Thursday: 08.30 to 17.00 (GMT)
Friday: 08.30 to 12.45 (GMT)
EnglishDeutscheFrancaisNordic

Velkommen til Rhopoint Sourcing Ltd.

Hos Rhopoint Sourcing kender vi behovet for et sikkert produktions flow, samt prisen hvis produktionen går ned, pga. en manglende nøgle komponent, der af en eller anden årsag ikke kan fremskaffes igennem de sædvanlige kanaler.

Rhopoint har over 30 års erfaring inden for elektronik industrien, og har igennem tiden opbygget en stor viden inden for kunde support, ved hjælp af innovative løsninger når de sædvanlige leverandører ikke kan levere.

Rhopoint Sourcing Ltd. Tilbyder en alternativ forsynings løsning, der ofte  er med til at minimere ventetiden på ”Hard to Find” komponenter. Vi har igennem vores kanaler muligheder for at tilvejebringe komponenter der enten er udgået af produktion eller på anden måde kan være svære at skaffe igennem de sædvanlige kanaler.

Når vi har fundet komponenten vil vi oftest have denne på vores lager inden for 72 timer.

Vi har et omfattende forsynings netværk i US, EU og Asien, hvor vi arbejder sammen med kendte og pålidelige distributører, fabriker og uafhængige leverandører, der giver os adgang til deres lager.

Vi har med vores kvalitets afdeling adgang til passive, Aktive og Elektromekaniske komponenter, som alle gennemgår en kvalitets test før disse afsendes til vores kunder, hvis dette måtte ønskes.